side-area-logo

Referanser

Dette sier våre kunder..

«DinBoligStyllist har fått utviklet ny nettiside via impaQt, dinboligstylist.no. Vi er strålene fornøyd med hele prossessen og ikke minst sluttresultat. Kartlegging, oppfølging, kundeservice, tilgjengelighet, planlegging og utførelse har vært helt enestående. Vi kan virkelig anbefale impaQt videre.»

Daglig leder Siri www.dinboligstylist.no

«Jeg kan på det sterkeste anbefale ImpaQt som en samarbeidspartner når det gjelder markedsføring og nettsider. De har utviklet og drifter nettsidene www.bobileras.noog www.yachtmarine.no. Vi har nå ca. 1,5 års erfaring med meget tilfredsstillende service. Både vi som jobber hos oss og kunder er godt fornøyde med våre nettsider. Stikkord: Løsningsorientert, service i høysetet og prisgunstig.»

Trond,
Daglig Leder Bobiler As og Yacht Marine Service As

«Vi hos Skjønnhetskompaniet har vært kunde i mange år og er svært fornøyde med ImpaQt og hva de har gjort for oss.
De har vært med på å bidra til at vi har økt antall kunder og omsetning masse.
Vi har i dag både Google Adwords og Nettside fra ImpaQt og er veldig fornøyde.
Kan varmt anbefales videre.»

Mvh
Jennie V/ Skjønnhetskompaniet As www.skjonnhetskompaniet.no

«I en jungel av mer eller mindre useriøse aktører innen markedsføring, er vi meget godt fornøyd med samarbeidet med ImpaQt. ImpaQt har både utviklet og drifter nettsiden www.mortenmur.nofor oss. De leverer i forhold til våre behov, til riktig pris,og følger oss opp på en seriøs måte som gjør at vi føler oss trygg, og kan ha fokus på vårt fag. Terningkast 6″

Morten P., Daglig Leder, Murmester Morten P.

«Jeg har vært kunde i flere år, og har særlig siden de utarbeidet hjemmeside og øvrig markedsføring via nettet, vært svært fornøyd. Det har vært en person å forholde seg til, noe som for meg er viktig»

Pianostemmer David www.pianostemmeroslo.no

«Som fotograf har jeg en lenger periode vært kunde hos impaQt.
Jeg har hele tiden fått svært god hjelp og oppfølging rundt de ulike Google-produktene fra hyggelige mennesker. Takk så langt! Ser fram til hyggelig samarbeid videre!»

Terje, Daglig leder Fotograf Terje.