side-area-logo

Søkemotoroptimalisering

Innhold og struktur er nøkkelen

Søkemotoroptimalisering handler om gjøre tiltak som sørger for at nettsiden oppnår bedre synlighet og rangering i søkemotorene. Søkemotoroptimalisering dreier seg i all hovedsak om å foreta tekniske og kommunikative tilpasninger av innholdet på en nettside og tilpasse det i henhold til hva søkemotorene definerer som riktig standard for at en nettside skal rangere høyt i søkeresultatene.

Dersom nettsiden er godt optimalisert vil man i større grad oppleve å drive relevant trafikk fra søkemotorene inn på nettsiden.

Analyse av nettside

Her avdekker vi feil og mangler på nettstedet. Vi utarbeider en omfattende rapport som viser tiltak vi anbefaler å utføre.

Sette mål for nettsiden

Sammen setter vi mål for jobben som skal gjøres. I denne fasen blir vi enige om hvilke søkeord og fraser som skal prioriteres.

Utvikle godt innhold

En nettside er nærmest verdiløs uten godt innhold. En potensiell kunde vil ikke vurdere dine tjenester eller produkter hvis de oppfatter innholdet som mangelfullt eller lite relevant, og det samme gjelder søkemotorene.

Vi utfører det tekniske arbeidet

Måle resultater

Det er viktig å måle effekten av arbeidet. Her vil vi sammenligne perioden før og etter jobben ble utført. Denne fasen har ofte en varighet på opptil 6 mnd.