side-area-logo

Nettsider

Utseende og funksjonalitet i skjønn harmoni

Vi utvikler i WordPress!

Vi benytter WordPress for utvikling av nettsider. Grunnen til det er at vi mener det er den beste plattformen for å utvikle profesjonelle og brukervennlige nettsider. I tillegg til profesjonalitet og brukervennlighet er vi opptatt av at sidene vi utvikler skal følges dagens krav og forventninger. Dersom du velger impaQt til utviking av deres nettside kan du føle deg trygg på at du får en samarbeidspartner som mestrer sitt fag.

Wordpress nettsider levert av impaqt
resonsiv_nettside_impaqt

Responsivt design – en selvfølge!

Det er slutt på den tiden hvor man utviklet nettsider utelukkende for datamaskin og laptop. I dag er det minst like viktig å utvikle nettsiden for nettbrett og mobiltelefoner. Alle nettsiden vi leverer skal fungere like godt uansett hvilken skjermstørrelse som benyttes. Dette kalles 100% responsiv.

Brukervennlighet i fokus!

Dere får tilgang til et brukervennlig publiseringsverktøy fra WordPress, samtidig sørger vi for at dine kunder har tilgang til enkle og gode navigasjonsmuligheter, riktig tekststørrelser, god avstand mellom linjeskiftene og en nettside som er lynrask å laste.

Deres skal ikke bruke unødvendig tid når dere ønsker å oppdatere eller redigere innhold på nettsiden, samtidig er det svært viktig at deres kunder enkelt finner frem til det de leter etter.

God brukervennlighet vil gi din bedrift et konkurransefortrinn!

utvikling av nettside
ux-788002_1920

Utviklingsprosessen

Når avtalen er inngått starter planleggingen av design, funksjoner og innhold. I denne fasen legger vi i fellesskap grunnlaget for den nye nettsiden. Dersom dere ikke har en klar formening om hvordan det skal se ut kan vi levere ulike alternativer for å forenkle beslutningsprosessen.

Når design og funksjonalitet er bestemt et tiden inne for å implementere innhold. I denne fasen er vi avhengig av deres ekspertise. Det er jo tross alt dere som besitter kunnskapen om eget firma!

Når vi har mottatt tekst, bilder, filer etc. kan dere overlate ansvaret til oss. Da er vår oppgave å sørge for at innholdet presenteres på en ryddig og innbydende måte.

Å utvikle ny nettside er et samarbeidsprosjekt, men vi tar på oss hovedvekten av arbeidet og sørger for ønsket sluttresultat!

Statistikk – Få full oversikt!

Dersom du sitter med et ønske om å lykkes på nett er du avhengig av statistikk. Vi installerer Google Analytics på alle sider vi utvikler. Via Google Analytics får du tilgang til blant annet; antall besøkende, hvilke sider de besøker, hvor i landet de befinner seg, gjennomsnitts besøkstid, hvilke tidspunkter på døgnet folk besøker siden osv..

Du får med andre ord full kontroll!

nettside_statistikk